2024. március 13., szerda

Elena Armas - Az ​amerikai szobatárskísérlet

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
A ​szerelemhez olykor nem kell más, csak egy kis ihlet.
Rosie Graham problémába ütközött. Pontosabban nem is egybe. Amint kilépett jól fizető munkahelyéről, hogy titkos karrierjére összpontosítson – szerződése van egy romantikus regényre –, megakad a sztorival, és egy oldalt sem tud írni. New York-i lakásának mennyezete is szó szerint a fejére omlott. Szerencsére van nála egy pótkulcs legjobb barátnőjéhez, Linához, aki épp elutazott a városból. Rosie azonban nem tudja, hogy Lina már kölcsönadta a lakást az unokatestvérének, Lucasnak.
A fiú felajánlja, hogy Rosie is maradjon a lakásban, legalább amíg nem talál valami átmeneti szállást észszerű árban. Aztán segíteni akar, hogy Rosie folytathassa az írást, és határidőre kész legyen a regénnyel. Lucas pusztán szakmai megfontolásból elviszi egy sor randira, hátha a lány ihletet kap.
Rosie-nak nincs vesztenivalója, megkezdődik a kísérlet. De Lucasnak nemsokára el kell utaznia New Yorkból – vajon elég lesz a hátralevő hat hét, hogy Rosie elkészüljön az írással? És be fogja érni azzal, hogy csak szakmai megfontolásból randizzanak Lucassal?

Író: Elena Armas 
Eredeti cím: The American Roommate Experiment
Cím: Az ​amerikai szobatárskísérlet
Kiadó: XXI. Század
Kiadás éve: 2023.
Oldalszám: 430
Sorozat: Spanyol szerelmi átverés 2.
Téma: Romantikus, Erotikus


Pár hete a könyvespolcom nézegetése közben, azon tűnődve hogy mit kellene olvasnom rájöttem, hogy bizony jó pár olvasatlan regényem van. Jó ezen annyira nagyon nem is lepődtem meg, szerintem ez ilyen könyvmoly dolog, mindig bőven van olvasatlan könyv a polcon de azért mégiscsak veszünk jó pár újat is, amik közül valamelyiket elolvassuk valamelyik pedig megy a fent említett regények közé. Egy szó mint száz fogtam magam és elkezdtem jelölgetni őket, majd felszabadítottam egy polcot, ahova ezeket szépen felpakolgattam.