2024. augusztus 12., hétfő

Kollár Betti - A vonzás hatalma


Paris biztos benne, hogy megtalálta az igazit, akivel kész leélni az életét. Már a külföldre költözést tervezgetik… ám, amikor az utolsó pillanatban váratlanul elbizonytalanodik, és felbontják az eljegyzést, egyedül marad az üres lakásban, összetörve, magányosan, kilátások nélkül.
Ace nem sokat tud az igaz szerelemről. Általában ágyról ágyra jár, a párkapcsolatai során senkit nem enged igazán közel magához. De ha egy barátjának szüksége van rá, nincs nála odaadóbb ember.
Ace úgy dönt, segít Parisnek túljutni a szakítás utáni legnehezebb időszakon. Mivel egyikük sem szeret egyedül lenni, a lány egy hirtelen ötlettől vezérelve beköltözik hozzá. Azonban minél több időt töltenek együtt, annál inkább kénytelenek szembenézni mindazzal, ami elől egészen idáig menekültek.

Író: Kollár Betti
Cím: A vonzás hatalma 
Kiadó: Magnólia 
Kiadás éve: 2024.
Sorozat: A vonzás törvénye 4.
Oldalszám: 336.
Téma: Romantikus, New Adult

Köszönöm a könyvet a Magnólia Kiadónak!


Betti az egyik kedvenc magyar íróm, aki olyan történeteket tud alkotni, amik egyszerűen letehetetlenek és alig várom az új megjelenéseket. Így volt ez A vonzás hatalmával is, követtem a híreket, hogy mikorra várható és minden kis információ morzsa után még izgatottabb lettem. Most pedig végre a kezemben tarthatom, és már csak az a kérdés, hogy vajon ugyanannyira fog-e tetszeni, mint a sorozat előző részei. 
A borító nálam abszolút nyerő, a többi könyv is nagyon hangulatos volt, de ez a színkombináció nálam mindent vitt, úgyhogy már emiatt megérte. 
A történet önálló regényként is olvasható, de ha rám hallgattok olvassátok el a sorozat többi kötetét is hiszen így lesz teljes a kép és az élmény is. 
Tiktokon annyi kis idézetet láttam, hogy még jobban kíváncsi lettem és alig vártam hogy a látott részekhez érhessek. 

A könyv főszereplői Ace és Paris, akiket már ismerhetünk az előző regényekből, főleg Ace az, akiről az emberben már igencsak kialakult egy kép, a mostani rész pedig segít még jobban megérteni a személyiségét. Bevallom őszintén nekem Paris nem maradt egy emlékezetes karakter az előző kötetekből, a főszereplők valahogy mindig jobban lekötik a figyelmemet, de most ő került a középpontba így kíváncsian várom mit tartogat a számunkra. 

A regény évekkel később játszódik, mint ahol az előző abbamaradt. Így a szereplőkkel is sok minden történt, és a cselekmény immár a felnőtt környezetben játszódik az egyetemi mindennapok helyett. A fiúk triumvirátusának dinamikája megváltozott, hiszen mindenki dolgozik, a párjával él és így nehéz összeegyeztetni a programokat, de nem lehetetlen, így azért nem szakadt meg a kapcsolat se a fiúk se a lányok között. 

A történet elején Paris életében egy nehéz időszak kezdődik, hiszen vőlegénye külföldre költözik és az eredeti tervekkel ellentétben a lány nélkül. A lány eléggé magába zuhan és itt jön képbe a megmentő Ace személyében. Nagyon tetszett a kettejük kapcsolata, nagyon kis harmonikus és idillikus volt. Őszintén szólva a történet szépen haladt a maga medrében, nem volt kiugróan nagy konfliktus mégis egész végig nagyon izgalmas volt. A már jól ismert szereplők is megjelennek, aminek örültem. 

A szívecskés elválasztók nagyooon ötletesek és egészen a regény végéig rá sem jöttem, hogy mit jelentettek, de az biztos hogy nagyon jól esett a felismerés, hogy mit szimbolizálnak és határozottan kreatív megoldás. 

Összességében nagyon tetszett a regény, és mindenkinek csak ajánlani tudom és alig várom, hogy megjelenjen az írónő következő története.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése