2022. szeptember 17., szombat

Megjelenésre várva


Mint azt sokan tudjátok nyakunkon a 2022-es Könyvfesztivál, amit mindenki nagyon vár hiszen az elmúlt években elég sok nehézség gördült a rendezvény elé. A mostani bejegyzésemben összeszedtem néhány megjelenést amit várok. Ugyan nem mindegyik a Könyvfesztivál idején jelenik meg, de úgy gondoltam egy kis kitérő belefér. 
Vivien Holloway - A vihar ígérete 

A ​Vérző Holdak Éjszakáján a régi vér írmagját is kiirtották, Sivatag új császára azonban inkább csak gyilkos, mint hadvezér. Az új uralkodó betegesen félti hatalmát, újabb és újabb módszerekkel próbálja felkutatni azokat a leszármazottakat, akik veszélyt jelenthetnek a trónjára. Carden Wade áruló. Azon a sötét éjjelen elhagyta őrhelyét, és nem volt ott, hogy megvédje urát és annak gyermekeit. Amikor egy megbízás révén egy titokzatos lány nyomába szegődik, még nem is sejti: talán most kapja meg az utolsó esélyt, hogy helyrehozza hibáját.
SharalynTanner korán megtanult életben maradni. Már gyermekkorában is embervadászokat, mágusokat és martalócokat küldtek utána, de ő mindig győzedelmeskedett, majd újra elrejtőzött. Mostanáig. Ezúttal ugyanis egy olyan összeesküvés kellős közepén találja magát, amelyhez ezer szállal kötődik, és hiába retteg az elköteleződéstől, ezúttal nincs hova bújnia.
És miközben mindent felemésztő belviszály fenyegeti Sivatagot, az évszázadok óta mágiával lezárt éjföldi határon torz lények és élőhalottak lopóznak át. Ha pedig Éjföld felébred, az egyet jelenthet csak: háborút…
A steampunk történeteivel nagy sikert aratott Vivien Holloway legújabb regénye ezúttal a kalandos fantasy–történetek szerelmeseit szólítja meg.
Megjelenés dátuma: szeptember 29.


Colleen Hoover - Layla

A szerelem kísérthet, de meg is gyógyíthat.
Leeds azóta tudja, hogy Laylával fogja leélni az életét, hogy először találkoztak. De aztán jött a támadás.
Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett.
A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül…
Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen egymásra találnak. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét.
Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat…

Fedezd fel CoHo újabb lebilincselő és elgondolkodtató világát!
Megjelenés dátuma: szeptember 29.

Elizabeth O'Roark - Olivia ébredése

A farm bajban van. Az apja adósságokat hagyott hátra. A főiskolai terepfutó csapata nem teljesít jól.
Will Langstromnak már eleve túl sok a kötelezettsége, a legkevésbé sem hiányzik neki Olivia Finnegan,
a frissen igazolt, gyönyörű, de problémás diák.
Nagy száj. Komoly jobbhorog. És egy titok, ami tönkreteheti.
Olivia önmaga legádázabb ellensége, múltja elől képtelen menekülni, és az utolsó, akitől segítséget kérne, az a nagyképű futóedzője, aki a jelek szerint semmivel sem elégedett.
Will azonban nem hagyja, hogy a lány ellökje magától, és eltökélten meg akarja menteni, miközben minden erejével próbál ellenállni a vonzalomnak, ami mindkettőjük életét tönkreteheti.
Magával ragadó szerelmi történet az egyetemi sport világából. Kapcsolódj ki vele!
Megjelenés dátuma: szeptember 29.



Stephanie Garber - Volt egyszer egy összetört szív 

Három csók - mindegyik halálos...
A legendák szerint a Szívek Hercege képtelen a szerelemre, mert a szíve oly régen megállt.
- Kérlek! - Akár könyörögni is hajlandó volt. - Segíts!
- Nem hinném, hogy amit szeretnél, az segítene rajtad. De nagyra tartom a reménytelen, jó ügyeket. Három csókért cserébe megakadályozom az esküvőt. - Jacks szeme szórakozottan csillogott, ahogy újra a lány szájára nézett.
Evangeline arca lángra lobbant. Tévedett: Jacks mégis meg akarja csókolni. De ha a mesék igazak, egyetlen csókja is végezhet vele.
Jacks durván, harapósan felnevetett.
- Nyugalom, picinyem! Nem óhajtalak megcsókolni. Az végezne veled, és onnantól semmi hasznodat nem venném. Három másik embert kell megcsókolnod. Akiket én választok ki. Amikor én mondom.
Mit tennél meg azért, hogy boldogan élj, míg meg nem halsz?
Amióta az eszét tudja, Evangeline Fox hisz az igaz szerelemben és abban is, hogy a szerelmi történetek boldog véget érnek... amíg meg nem tudja, hogy élete szerelme valaki mást készül feleségül venni.
Az összetört szívű Evangeline kétségbeesetten szeretné megakadályozni az esküvőt, ezért meggondolatlanul alkut köt a karizmatikus, ámde gonosz Szívek Hercegével. A segítségnek három csók az ára, ám azt, hogy a lány hol, mikor és kinek adja, a herceg határozza meg.
Evangeline az első csók után rájön, hogy halhatatlannal alkudozni veszélyes játék - és a Szívek Hercege sokkal többet akar tőle, mint amit ígért. Tervei vannak vele, olyan tervei, amelyek vagy a létező legnagyobb boldogsággal, vagy a legfájdalmasabb tragédiával végződnek...
Megjelenés dátuma: szeptember 26.


Ali Hazelwood - A szerelem képlete 

Harmadéves doktorandusz hallgatóként Olive nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban, de a legjobb barátnője igen, és ő emiatt kerül ebbe a helyzetbe. Anh meggyőzéséhez, hogy randizik és jó úton halad a ,,boldogan éltek, míg meg nem haltak" felé, többre van szüksége néhány kézlegyintéses Jeditrükknél. A kutatóknak bizonyítékok kellenek. Úgyhogy mint bármelyik magára valamit is adó biológus, Olive pánikba esik, és megcsókolja az első férfit, akit meglát.
Ez a férfi nem más, mint Adam Carlsen, a fiatal, menő egyetemi tanár, aki közismert seggfej. Ezért Olive teljesen padlót fog, amikor a Stanford ügyeletes laborzsarnoka beleegyezik, hogy titokban tartja a színjátékot, és a kamupasija lesz. De amikor egy nagy tudományos konferencia félresikerül, és Olive karrierje Bunsen-égőre kerül, Adam újra meglepi határozott támogatásával, és még határozottabban... kockás hasával. A kísérletük hirtelen veszélyesen közel kerül ahhoz, hogy lángra kapjon. Olive pedig rájön, hogy egy szerelemmel kapcsolatos hipotézisnél csak az bonyolultabb, ha a saját szíve kerül a mikroszkóp alá.
Megjelenés dátuma: szeptember 29.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése