2023. augusztus 1., kedd

Kollár Betti - A vonzás ereje

Cage egész életében Jackie-t szerette. Már hatévesen elhatározta, hogy mindig mellette lesz. A középiskola előtt azonban egy váratlan költözés miatt elválnak útjaik, és csak évekkel később veszik fel ismét a kapcsolatot.
Jackie két dolgot tud biztosan az életről: akikhez közel kerül, azok idővel elhagyják, és ha nem küzd az apja szeretetéért, őt is elveszíti. Amikor azonban egy cserediákprogram keretében fél évre kikerül a szülői befolyás alól, életében először lehetősége nyílik arra, hogy igazán önmaga legyen.
Jackie sosem viszonozta Cage érzéseit, de ahogyan lassan feltárul előtte a fiú eddig ismeretlen oldala, úgy tűnik, kezd kicsúszni a keze közül az irányítás, és már nem ura az érzelmeinek. Ahhoz viszont, hogy lépni tudjon, el kell döntenie, milyen ember szeretne lenni…
Jackie és Cage története egy másik nézőpontból világítja meg A vonzás törvénye és A vonzás szépsége cselekményét, valamint a rajongók betekintést nyerhetnek a sorozat szereplőinek múltjába is.

Író: Kollár Betti
Cím: A vonzás ereje
Kiadó: Magnólia 
Kiadás éve: 2023.
Sorozat: A vonzás törvénye 3.
Oldalszám: 304.
Téma: Romantikus, New Adult 

Köszönöm a könyvet a Magnólia Kiadónak!
A sorozat első két része tetszett, így nagyon bíztam benne, hogy a harmadik is fog, bár picit féltem mert a történet főhősei nem igazán lettek a kedvenceim ez idő alatt, de úgy gondolom ha már kaptak egy teljes könyvet, akkor az írónő biztos tartogat valami kis csavart hogy megszeressük a szereplőket. 
Szóval amint időm engedte neki is kezdtem a könyvnek, ami csak 300 oldalas volt, ezt a mennyiséget normál esetben egy nap alatt simán elolvasom, de most annyi minden történt hogy bizony hetekbe telt mire végeztem vele, ami picit zavart, de így alakult. És hogy végül tetszett-e a regény, az a bejegyzésből kiderül. 

A regény szereplői Cage és Jackie, akiket már ismerünk legalábbis azt hittük egészen addig amíg az írónő meg nem mutatta nekünk a történetüket. A könyv a múltban kezdődik és szépen lassan haladunk a jelen felé, a fejezetek elején található dátumok segítenek időben elhelyezni az eseményeket, így segítenek abban is hogy jobban megértsük hogyan alakul hőseink kapcsolata, mit élnek át együtt és külön külön is. Váltott szemszögből olvashatjuk a regényt, hol Jackie hol Cage nézőpontjából. 
Nagyon sok mindenre fény derült, és nagyon sok mindent sikerült megérteni emiatt, hogy Jackie miért vált olyanná amilyen lett, és bevallom őszintén rendesen meg is sajnáltam és már rögtön nem utáltam annyira mint az elején. 

Cage a másik főszereplő is más megvilágításba kerül picit, bár ő nem volt számomra kifejezetten egy negatív karakter inkább csak nem értettem a viselkedését, de ahogy az várható volt minden kiderül a regényből. Az is nagyon tetszett hogy ugyan Jackie és Cage a főszereplők de Ace és Rhett is kapott bőven szerepet hiszen megtudhattuk, hogyan lettek barátok és miken mentek keresztül addigi életük során, így őket is még jobban megismerhettük. 
Ahogy az várható volt egy ponton Sere is felbukkan és ezt az eseményszálat is jobban megismerhetjük, illetve egy idő után a cselekmények összeérnek A vonzás törvényével, illetve A vonzás szépségével de menet közben azért nagyon sok minden történik. 
Új emberek is feltűnnek a színen, akik eléggé színes karakterek, és sajnos olyan is van, akiről már hallottunk és egyértelműen a negatív személyek táborát erősítik gondolok itt Jackie apjára, na ő abszolút egy olyan ember akiről szinte semmi jót nem tudnék az információk alapján mondani. 

Számomra nagyon izgalmas volt a könyv, és amennyire féltem az elején annyira megtetszett a végére, és minden értelmet nyert, és ugyanúgy kedvencemmé vált mint az előző két kötet. Alig várom, hogy újra olvashassak valamit az írónőtől, addig pedig lelkesen követem tiktokon, mert nagyon izgalmas tartalmakat gyárt, és minél hamarabb infót szerezhetek a következő regényeiről. :D 
  




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése