2015. december 19., szombat

Karácsonyi ajándékötletek könyvmolyoknak

Karácsony közeledtével sokaknak problémát okoz, hogy mit ajándékozzon könyvmoly családtagjának, barátjának,barátnőjének. Néhányan gondolhatják, hogy egyszerűen vásároljon neki egy könyvet, Ennek azonban lehetnek buktatói. Ha biztosra szeretnél menni az ajándékozásnál olvasd el ezt a kis cikket, hiszen érdekes ajándékötleteket hoztam el nektek. 

Ugyan kicsit elkéstem ezzel a bejegyzéssel, és már biztosan egy csomó helyen láttatok hasonló bejegyzéseket, de úgy gondoltam nem árthat még egy. Amiben biztos vagyok, hogy egy könyvmoly bármilyen alkalomra szívesen fogadja ezeket az ajándékokat.

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a képek,linkek illusztrációs és információs szerepet töltenek be. 
1. Könyvespolc:

Véleményem szerint ez a legalapabb ajándék ( egy könyv után persze)  egy könyvmolynak. Hiszen mindig szükség van egy polcra. Összekötjük a kellemest a hasznossal, mert kiváló dekoráció és van hova tennünk a könyveinket. Szerencsére az interneten nagy a választék. Mindenféle polcot lehet találni. Itt van néhány példa: 


Ez a könyvespolc meglepő, és számomra egy kicsit ijesztő is:
2. Ágyneműhuzat:

Elsőre kicsit furcsának hangozhat ez az ajándékötlet. De ha azt vesszük, hogy mindenféle hercegnős, autós, Londonos (kedvenc) ágyneműhuzat van, miért ne lehetne könyves is? 

Az alábbi képek/linkek képregényes ágyneműhuzatok,szerintem nagyon jók. 


Star Wars rajongóknak pedig ez az ágyneműhuzat tökéletes ajándék:

3. Babzsákfotel:

Ez sem kimondottan könyves ajándék, de úgy gondolom, hogy nincs jobb, mint belehuppanni egy ilyen fotelbe egy jó könyvvel. 

Ez kicsit költségesebb ajándék. 
4. Ékszer:

Ezt inkább lányoknak ajánlom, hiszen többségünk szereti az ékszereket, főleg ha a kedvenc időtöltésünkhöz kapcsolódik. 





5. Könyvjelző:
Mint tudjuk minden könyvhöz elengedhetetlen kellék egy könyvjelző. Ha sürgősen abba kell hagynunk egy történetet, akkor muszáj valamit a lapok közé csúsztatni, mert különben elfelejtjük, hol is tartottunk. Ha ez megtörténik, akkor sajnos időbe telik, amíg megtaláljuk, hol is hagytuk abba. Viszont ha van egy könyvjelzőnk, akkor semmi probléma, hiszen pikk-pakk folytathatjuk az olvasást. 







Ezt nem hagyhattam ki, hiszen Londonos *-*:




Remélem tudtam  segíteni nektek. :) Ezzel a bejegyzéssel szeretnék mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánni. :) 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése