2017. október 13., péntek

Book A Sloth Club Unboxing (Mintadoboz)

Végre valahára Magyarországra is megérkeztek a könyves témájú dobozok, amit a Book A Sloth Club csapatának (későbbiekben BASC) ezúton is nagyon nagyon nagyon.... *Three hours later* nagyon szépen köszönök. Szerintem nem nagyon van a világon, aki ne találkozott volna ilyen, vagy hasonló videóval, bejegyzéssel, hiszen külföldön nagyon népszerűek ezek a dobozok, és nagyon sok témában fellelhetőek, legyen szó kozmetikumokról, vagy esetleg kutyusos cuccokról.

Általában az ilyen dobozok tartalma egy könyv, és néhány extra, például képeslapok, poszterek, könyvjelzők, ékszerek, kézműves ajándékok és gyakorlatilag a sor végtelen. Ez a megszokott és bevált séma, így nem lepődtem meg, hogy a magyar doboz készítői is e mellett döntöttek, amit jól tettek. Azonban itt fontos megjegyeznem, hogy a mostani doboz csak minta a készítők többször is felhívták már erre a figyelmet. Ez annyit tesz, hogy a következő "igazi" dobozban már kézműves ajándékok is találhatóak majd, és egy kicsivel több minden lesz benne.

A doboz bemutatása előtt néhány közérdekű információ:
- Ha szeretnétek előrendelni a következő dobozt, aminek a témája az Álom és varázslat, azt ITT megtehetitek.
- A doboz eredetileg 6990 Ft, de ha beírjátok ezt a kódot: PROLOGUS10 , akkor 10%-ék kedvezményt kaptok.
- A dobozból 100 db van, tehát gyorsnak kell lennetek.
- Az előrendelés 2017.10.13 (péntek) reggel 8.00-kor kezdődik, és ahogy mondani szokás, a készlet erejéig tart. 


A szállítással nagyon meg voltam elégedve, az ígért módon pár nap alatt meg is érkezett a csomag a legnagyobb örömömre. Kívülről a doboz egyszerű, könnyen kibontható, viszont a tetején lévő információkkal teli ( név, lakcím stb.) zacskót nem mertem letépni, sokan mondták, hogy hozza magával a karton darabját is, ami gyakorlatilag a logó felét eltünteti. A jó hír, hogy a BASC foglalkozik a "panaszokkal", és már közzé is tették, hogy igyekeznek változtatni a felmerülő problémákon. Ez nagyon pozitívum.
Hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magamat a doboz kibontásába. Az alábbi videón meg is nézhetitek ezt:
A mintadoboz témája az Állatok, ehhez kapcsolódnak a benne található extrák.

"Állati" csomag tartalma:

- Egy Lush fürdőbomba
- Egy Hazai Piac erdei gyümölcsös tea, aminek nagyon örültem, mert ez a kedvencem, és szívesen teázom olvasás közben, főleg ilyen hűvös időkben.
- Egy kis csomag Tortaművek teakeksz
- Idézetes képeslapok Roald Dahl tiszteletére, aki idén lenne 101 éves.
- Állatkölykös képeslapok
- Book A Sloth Club levonók
- Kutyás könyvjelző
- Lauren Fern Watt - Egy kutya bakancslistája - Négylábú társam igaz története
- Az írónő üzenete 
Író: Lauren Fern Watt
Eredeti cím: Gizelle's Bucket List - My Life with a Very Large Dog
Cím:  Egy kutya bakancslistája - Négylábú társam igaz története
Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás éve: 2017.
Oldalszám: 320.
Téma: Állat, Igaz történet alapján

Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ez ​az egyedülálló, bájos, hol mulatságos, hol pedig szívbe markoló történet a legjobb bizonyossága annak, hogyan inspirálnak minket négylábú társaink. Gizelle élete lenyűgözően szép lecke arról, amit a kedvenceink tanítanak nekünk: élvezzük a kalandokat, szeressünk feltétel nélkül, és váljunk olyan emberré, amilyenek szívünk mélyén mindig is lenni szerettünk volna.

Lauren magával viszi termetes, angol masztiff kutyáját a főiskolára, majd később első, aprócska New York-i lakásába is – mert Gizelle nemcsak egy kutya, hanem lakótárs, lánytestvér, a legbizalmasabb barát, futó- és étkezőpartner is.

Gizelle és Lauren együtt élik át az első szerelmet, az első munkahely kihívásait, a lány anyjának küzdelmeit a drog- és alkoholfüggéssel, és a nagyvárosban való felnőtté válás minden örömét és nehézségét. Ám Gizelle váratlanul megbetegszik, és Laurennek hirtelen szembesülnie kell azzal, hogy leghűségesebb társa élete nem tart örökké. Készít egy bakancslistát, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a számukra hátralévő közös időből…

Összességében tetszik a mintadoboz, egy bemutatkozásnak tökéletes volt, nem rakták átugorhatatlan magasra a lécet, így még inkább kíváncsivá tettek, hogy az első doboz mit fog rejteni. Az ízlésemet nagyon eltalálták már ezzel a mintadobozzal is, hiszen kutyamániás vagyok, ezért még jobban örültem, hogy az állatokat választották témának. 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése